9:42 PM
МРІЙ. ЧИТАЙ. МАЛЮЙ.

З-під пензлика майстра злітають жар-птиці,

Всміхаються зорями, світять зіниці.

І майстер-володар всіх фарб веселкових

Про світ цей чарівний розкаже без слова.

До справжнього свята творчості і таланту сьогодні 23 лютого в затишній залі центральної міської бібліотеки змогли долучитися всі присутні на відкритті виставки творчих робіт вихованців Ніжинського будинку дітей та юнацтва.

Виставка об’єднала від наймолодших вихованців школи «Паростки» до найстарших 16-річних підлітків.

Кожна дитина – це унікальна особистість. Тож і роботи дітей вирізняються неповторною красою, яку створили вихованці гуртків декоративно-вжиткового відділу Ніжинського Будинку дітей та юнацтва. Адже знання, які діти отримують в гуртках від своїх досвідчених педагогів – наставників, направлені на оволодівання практичними навичками, розвиток технічних нахилів, естетичного смаку, пізнання та гармонізацію особистості. Тут кожен намагається створити свій власний стиль. Всі роботи такі теплі, яскраві, вишукані. Роботи на виставці створили дивовижну гармонію – багатство барв, довершене споріднення кольорів.

І все це завдяки творчим керівникам гуртків, адже тільки творчий педагог може навчити вихованців так тонко і проникливо відчувати красу і неповторність навколишнього світу.

Окрасою відкриття стали виступи наших яскравих зірочок Анни Василенко та Марійки Івченко.

Особлива подяка директору Ніжинської центральної бібліотеки Олені Євгеніївні Єкименко за затишну атмосферу та небайдужість до юних талантів нашого міста.

 

 

Переглядів: 69 | Додав: nizhynosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar